«…Χριστούγεννα στο Μουσείο. Στολίζουμε το χριστουγεννιάτικο δένδρο»

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πέλλας, θα γιορτάσει και φέτος τον ερχομό των Χριστουγέννων με το στολισμό του χριστουγεννιάτικου δένδρου την Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018, ώρα 10.30 π.μ., στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Πέλλας.

Ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δένδρου θα γίνει από τους μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου της Πέλλας, με στολίδια που φιλοτέχνησαν τα ίδια τα παιδιά και από τους νέους του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Γιαννιτσών ΜΕΑ (Εργαστήριο Κεραμικής) με στολίδια που δημιούργησαν, υπό την καθοδήγηση της εκπαιδεύτριας του Τμήματος, κ. Αγγελικής Παπαδοπούλου.Την εκδήλωση θα συνοδεύσει με μουσική και κάλαντα η χορωδία του Δημοτικού Σχολείου της Πέλλας. Το δένδρο είναι ευγενική χορηγία του Δασαρχείου Αριδαίας. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη. 

Πληροφορίες: Αλεξάνδρα Σκίτσα, Αρχαιολόγος, Δέσποινα Ζηλίδου, ΕικαστικόςΑρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας, 580 05, Πέλλα, Τηλ. 23820 31160Αριθμ. Τηλ/τυπίας: 23820 33092Εφορεία Αρχαιοτήτων Πέλλας, Έδεσσα, Αριστοτέλους 16, Τηλ. 23810 24356Ηλ. Δ/νση:efapel@culture.gr   pella.museum@gmail.comΔελτία Τύπου και φωτογραφικό υλικό από τις εκδηλώσεις της Εφορείαςδημοσιεύονται στους παρακάτω κόμβους:http://www.pella-museum.grhttps://www.facebook.com/pages/-Archaeological-Museum-of-Pella/ 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.docx

Δείτε επίσης

Ακολουθήστε μας στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης

Μοιραστείτε το www.pella-museum.gr

Γρήγορη μετάβαση

Φορείς

Χρηματοδότηση