«Ιστορίες της Νύχτας», μια βραδιά θεματικών ξεναγήσεων...

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού εγκαινιάζει φέτος τη νέα θεσμοθετημένη δράση «Ιστορίες της Νύχτας», μια εβδομάδα εκδηλώσεων κατά τη περίοδο της Νέας Σελήνης του Ιουλίου, με θεματική τη “νύκτα” με στόχο τη βελτίωση της εμπειρίας των επισκεπτών μέσα από εναλλακτικές δράσεις και προσεγγίσεις στους αρχαιολογικούς χώρους, τα μουσεία και τα μνημεία της χώρας.

Η νύχτα, διαχρονικά, είναι ένα θέμα με πολλές προεκτάσεις στην ανθρώπινη ζωή και στο μύθο, οι οποίες αποτυπώνονται σε σημαντικά ιστορικά γεγονότα, σε τελετές, σε μύθους σε ξεχωριστές στιγμές του δημόσιου και ιδιωτικού βίου.

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πέλλας συμμετέχει στον εορτασμό διοργανώνοντας βραδιά θεματικών ξεναγήσεων τη Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017 και ώρες 21.00-23.00  στον Αρχαιολογικό Χώρο της Πέλλας.Η ξενάγηση θα γίνει από την ΠροΪσταμένη της Εφορείας μας, κ. Ελισάβετ Τσιγαρίδα. Για δήλωση συμμετοχής τηλ. επικοινωνίας: 2382031160.(Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας) Το Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας θα παραμείνει ανοικτό κατά τις ίδιες ώρες.  Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.    ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΠΕΛΛΑΣΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΕΛΛΑΣ580 05, ΠέλλαΤηλ. 23820 31160Αριθμ. Τηλ/τυπίας: 23820 33092Ηλ. Δ/νση: pella.museum@gmail.com - efapel@culture.grΔελτία Τύπου και φωτογραφικό υλικό από τις εκδηλώσεις της Εφορείαςδημοσιεύονται στους παρακάτω κόμβους:http://www.pella-museum.gr  https://www.facebook.com/pages/-Archaeological-Museum-of-Pella/ 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΛΛΑ Ιστορίες της Νύχτας.docx

Δείτε επίσης

Ακολουθήστε μας στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης

Μοιραστείτε το www.pella-museum.gr

Γρήγορη μετάβαση

Φορείς

Χρηματοδότηση