Ενημερωτική ημερίδα "Ταξίδι στη γενέτειρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου" σε συνεργασία με την Ενωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης

Η ΙΖ' Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, σε συνεργασία με την Ενωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, διοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα αποκλειστικά για τα μέλη της Ενωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, με τίτλο "Ταξίδι στη γενέτειρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου", τη Δευτέρα 2 Ιουνίου στις 18:00.

Στην ημερίδα, τα μέλη της Ενωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν χρήσιμες πληροφορίες από αρχαιολόγους της ΙΖ' ΕΠΚΑ σχετικά με σημεία ενδιαφέροντος πολιτιστικού τουρισμού στους νομούς Ημαθίας και Πέλλας, όπως το Μουσείο των Βασιλικών Τάφων των Αιγών στη Βεργίνα, τον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο της Πέλλας, αλλά το αρχαιολογικό και το βυζαντινό μουσείο και τις βυζαντινές εκκλησίες της Βέροιας. Στόχος της ημερίδας είναι η προώθηση των αρχαιολογικών χώρων και μουσείων της Ημαθίας και της Πέλλας ως κοντινών από τη Θεσσαλονίκη προορισμών πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Egnatia Palace (στη συμβολή Εγνατίας και Μητροπολίτου Γενναδίου), από τις 18:00 ως τις 20:00.

Δείτε επίσης

Ακολουθήστε μας στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης

Μοιραστείτε το www.pella-museum.gr

Γρήγορη μετάβαση

Φορείς

Χρηματοδότηση